top of page

 

Kinetoterapia la copii

Kinetoterapia reprezinta efectuarea unor exerciții, într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate în funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă. In cazul copiilor este dedicate atat bebelusilor, copiilor de varste prescolara, precu si copiilor de varsta scoala.

 

Exercitiile se vor efectua in joaca, trasnformand ce trebuie sa faca in trasee si exercitii amuzante pe care sa le placa si sa le faca cu drag.

DESPRE
Z5A_1112.jpg
N2B_1816_edited.jpg

Kinetoterapia Copilului
si Adolescentului

terapii unice2.png

Metoda Masgutova

Z5A_1097.jpg

Masajul si Gimnastica
Medicala

Screenshot 2022-07-25 at 12.22.13.png
Masajul la bebeluși

AFLA MAI MULTE

Screenshot 2022-07-25 at 12.18.18.png
Osteopatia la bebelusi
OOO_8807.jpg

Din punct de vedere al patolologiilor,

kinetoterapia poate sa ajute in:

  • Afectiuni ortopedice: picior talus valgus, piciorul varus equin, genu valgum, genu recurvatum, pot sa se prezinte si dupa interventii chirurgicale sau dupa imobilizarea in apparat gipsat a anumitor segmente;

  • Deviatii ale coloanei vertebrale, se lucreaza si pentru atitudini postural deficitare, precum si pentru probleme structurale ale coloaneei: scolioza , cifoza ce au o terapie specifica.

  • Afectiuni neurologice: paralizii cerebrale infantile, intarzieri de dezvoltare neuro-motorii, accidente vasculare cerebrale, hidrocefalee, drop foot etc. In aceste cazuri pe langa kinetoterapia clasica se recomanda si terapii specific de recuperare neurologica;

  • Copii mai pot suferi dureri de spate datorate pozitiei deficitare, dureri articulare sau dureri articulare, mobilitate articulara redusa in cazul in care recuperarea dupa o interventie chirurgicala sau dupa o accidentare nu s-a realizat sau nu a fost realizata complet.

Z5A_9362.jpg

Pe langa kinetoterapia in cadrul unei accidentari sau a unei probleme neurologice se poate realiza si kinetoterapia profilactica . Cu ajutorul kinetoterapiei copii pot preveni atitudinile deficitare, imbunatatirea abilitatii de miscare , dezvolta capacitatea de comunicare, dezvolta

creativitatea si memoria.

Kinetoterapia Profilactica

Z5A_9914.jpg

Kineto Plus 

Kineto Logos 3_edited.png

Povestea Kineto Plus Kinder a inceput in urma cu 4 ani. Ne-am dorit sa cream un spatiu de poveste unde copiii cu diverse probleme sa  se simta la noi ca intr-un loc destinat lor, un loc in care toate exercitiile sa fie realizate in joaca pentru a-I atrage si a-I face sa ii placa recuperarea.

Cand intri in sala de recuperare, Kevin, Bob si Stewart te intampina cu bucuria Minionilor.  Kinder Terapeutii sunt specializati in recuperare pediatrica, pregatiti pe partea de ortopedie precum si pe partea de recuperare neruologica. Ce este cel mai important este ca acesti oameni fac kindereii sa vina de drag, le daruiesc iubirea  lor, iar copiii  simt acest lucru.

Kineto Plus Kinder se adreseaza copiilor incepand de la primele zile de viata pana la copiii scolari. Se realizeaza programe de recuperare individualizate si amuzante pentru fiecare copil in parte.

bottom of page